Licensing

Ajudem a explorar les possibilitats d’explotació comercial de la Propietat Industrial dels nostres clients:

Marques i Dissenys sobretot; aplicats a altres àmbits comercials mitjançant la concessió de llicències a tercers.

Licensing


 

Els nostres serveis de licensing en concetren en dues grans línies d’activitat:

  • Intermediació i gestió de les propietats dels nostres clients, per potenciar, reforçar i canalitzar de la forma més adeqüada l’explotació de les propietats susceptibles de llicenciar-se a tercers. Aquesta la realitzem sobre marques, imatges, objectes, sons, gràfics, firmes, personatges, formes o logos , entre els propietaris dels drets i els llicenciataris interessats en la utilització en els seus propis suports.
  • Assessorament i sel·lecció dels llicenciatàries potencials i les possiblitats d’explotació de les propietats en els canals més adeqüats que donguin el màxim rendiment als propietaris.

Merchandising


 

Assessorem i ajudem a desenvolupar merchandising específic al propietari de la llicencia per tal reforçar. Com activitat complementària a la llicència pura oferim formules mixtes que permetin donar més força a la posible llicència i per això també oferim el servei de consultoria en desenvolupament de producte.

Posem a disposició dels nostres clients la xarxa comercial i de distribució pròpia per donar sortida a través de canasl adeqüats a la comercialització de productes.

Promocions


 

Assessorem i facilitem als nostres clients l’accés a ofertes i promocions, tans de productes llicenciats com de productes de merchandising, ja sigui per promocions o campanyes de llançament de productes o serveis:

  • De productes llicenciats: Utilitzem les llicències per a impulsar les vendes dels nostres clients, que poden aportar valor i reforçant determinades promocions.
  • De merchandising: Desenvolupem productes específics i concrets que requereixin la realització de productes fets a mida per a la promoció.

Distribució, importació i exportació


 

La nostra experiencia en el camp comercial ens permet posar a disposició dels nostres clients la xarxa propia de distribució i comercialització, tant al major com al detall. La globalització dels serveis ens ha facilitat l’accés a mercats més llunyans així com facilitar la seva gestió, i construir d’aquesta manera una estructura comercial i distribució eficient.

© SYS-SERVEIS EN PROPIETAT INDUSTRIAL, S.L.
YECORA ® és una marca registrada de SYS-SERVEIS EN PROPIETAT INDUSTRIAL, S.L.
 
 
Avís legal  |  Contactar